Cukorbetegeknek


A cukorbetegség a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövődményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait. Cukorbetegségben az inzulinhatás csökkent vagy hiányzik, emiatt a szervezet egyes sejtjei nem képesek a vérből a szőlőcukrot felvenni, így éheznek. A vérből a szőlőcukor a vizelettel kiürül, sok vizet szállítva magával. Az inzulinhatás csökkenése vagy hiánya kialakulhat inzulinhiány vagy inzulinrezisztencia miatt.

sugar

Az „Egészség és Szépség” Gabonaőrleményt bátran fogyaszthatják cukorbeteg vásárlóink is, hiszen a gabonaőrlemény nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot, magas rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést. Gabonaőrleményünk 2 változatban is kapható. Az 5 gabonás “Normál” gabonaőrlemény 5 fajta gabonát tartalmaz (hántolt árpa, búza, kukorica, rizs, búzakorpa). A másik a 3 gabonás “Kímélő” gabonaőrlemény, amely 3 különböző gabonát tartalmaz (hántolt árpa, búza, rizs) és kifejezetten az emésztési problémákkal küzdőknek, epe problémásoknak, gyermekeknek és mindenkinek javasoljuk aki nem szeretné, vagy nem tudja megterhelni szervezetét nagyon magas rosttartalmú ételekkel, de mégis szeretne részesedni a rost jótékony hatásából.

Gabonaőrleményünkön kívül egészségük további megőrzése, közérzetük javítása érdekében ajánljuk tovább Sárgaborsólisztünket és palackozott Desztillált vizünket is amelyeket szintén fogyaszthatják cukorbetegek is. Változatos felhasználási lehetőségeiket a Receptek menüpont alatt tekinthetik meg!