Desztillált víz


slide_04

Testünk gyógyítója, a tisztítószerként is működő víz nem csupán fő alkotórésze a testet felépítő sejteknek, hanem számtalan biokémiai folyamat kiindulási és végterméke is egyben. Befolyásolja a vér összetételét, biztosítja a megfelelő vérnyomást, részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatokban, és a salakanyagok és mérgek eltávolításában is!

Termékleírás

palackA desztillált víz előnye, hogy gyorsan feloldja és kimossa testünkből a lerakódásokat, és mivel nem tartalmaz más ásványi anyagokat, nem rakódik le belőle semmi a szervezetben. Ugyanígy halad végig a veséken is: semmilyen üledéket vagy követ nem hagy hátra, tökéletesen áttisztítva azokat. A desztillált vizet tiszta gőzből nyerjük ki, így nincs benne baktérium, nem tartalmaz savakat, szerves ásványokat, egészségre káros vegyszereket és mérgező anyagokat sem. Nincs fémes utóíze, hiszen a víz fémmel nem érintkezik az előállítás során!

Termékünk csomagolása hamarosan megújul. Ha szeretné látni milyen új kinézetet kell keresnie ezentúl a boltok polcain, akkor látogasson vissza a weboldalra később vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Fogyasztása

Kúraszerű fogyasztása képes feloldani és kimosni a szervezetünkben keletkezett és felhalmozódott felesleget, áttisztítja testünk vérkészletét.

Mint mindenben, ennek fogyasztásában is a fokozatosságot javasoljuk: első héten naponta egy pohár desztillált vízzel, második héten már kettővel egészíthetjük ki vízfogyasztásunkat. A kúra végeztével napi fogyasztásunk 50%-át teszi majd ki a desztillált víz, így tisztítva meg véglegesen ereinket és testünket.

A kúrát bátran végigcsinálhatja mindenki nemtől és kortól függetlenül! De nem csupán közvetlenül, közvetett módon is hozzájuthat a desztillált vízhez szervezetünk: a belőle készült ételek, italok, teák vagy a kávé sokkal ízletesebbek, hiszen telítetlensége miatt nincs kemény víz hatása, ezért könnyebben képes felvenni az eredeti ízeket, zamatokat. A tárolás során pedig nem zavarosodik, nem keletkezik olajszerű lerakodás.

Miért nem elég a csapvíz?

A különféle víztípusok közül (például esővíz, forralatlan, kemény, szűrt, lágy, deionizált) csak a desztillált vízről mondhatjuk, hogy ténylegesen minden káros anyagtól mentes! Egyes vízfajtákban esetenként akár több mint 700 ismert vegyszer is kimutatható, melyek mind átjárják szervezetünket és fokozatosan elkezdenek felhalmozódni.

A leggyakrabban fogyasztott csapvíz rengeteg klórt és szervetlen (méreg)anyagot tartalmaz, amelyek rövid időn belül még a háztartási gépeket is tönkreteszik. Sajnos a sok egészségesnek tűnő ásványi anyag mellett a csapvízben található kórokozók és mérgek hozzájárulnak például az ereink elmeszesedéséhez vagy a vesekőképződéshez, hiszen a tisztítási folyamat során sem tudják teljesen megszabadítani csapvizeinket mindezektől.

Az USA-ban és más külföldi országokban évek óta isznak az emberek desztillált vizet, illetve csökkentett ásványtartalmú vizet. Élettani szempontól a desztillált víz fogyasztásnak semmilyen káros következménye nincs, mivel a megfelelően vegyes táplálék bőven elegendő mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat (nátrium, kálium, klorid, kalcium, magnézium, vas). Kúraszerű fogyasztásával egészséges kiegészítője lehet normál vízfogyasztási szokásainknak.