Fogyókúrázóknak


Gabonaőrleményt öt kiváló biológiai tulajdonsága teszi alkalmassá a fogyókúra során való használatra.

diet 1. Csökkenti az éhségérzetet: magas természetes vitamintartalom, jól megválasztott természetes ásványi anyag összetétel, a fehérje, szénhidrát és zsiradék összetétel kedvező aránya, optimális rosttartalom.

2. Napi 500 kcal mínusz: az őrlemény fogyasztása elősegíti, hogy a szervezet napi kb. 500 kcal-t válasszon le a felhalmozott zsírszövetből, elsősorban az előnytelen helyekről, ugyanakkor a kötő- és izomszövetet is megerősíti.
3. Testsúlycsökkentő tényező: Az őrlemény fogyasztása növeli a szervezet fizikai erejét, ezáltal emeli a lehetséges napi mozgás mennyiségét, így a szervezet több energiát használ fel.

4. Helyreállít: Helyreállítja a kövér ember deformált izomzatát, tartását, karcsúságát.

5. Kitűnő közérzetet ad: Nem viseli meg a szervezetet, hanem kitűnő közérzetet biztosít a fogyókúra alatt is, mivel csak a zsírszövetet bontja le. A hagyományos fogyókúra alatt ugyanis, amikor kevesebb ételt fogyasztunk, mint amennyit a szervezetünk felhasznál, a szervezet működéséhez szükséges hiányt elsődlegesen a kötő- és izomszövetből és csak utána a zsírszövetből pótolja. A kötő- és izomszövet megbontása gyengeséggel, idegességgel és rossz közérzettel jár. Az őrleménnyel a fogyókúra sok hónapon keresztül is folytatható.

 

Gabonaőrleményünk használata mellett tökéletes kiegészítése a fogyókúrának palackozott desztillált vizünk, melynek kúraszerű fogyasztása képes feloldani és kimosni a szervezetünkben keletkezett és felhalmozódott felesleget, áttisztítani testünk vérkészletét.

Mint mindenben, ennek fogyasztásában is a fokozatosságot javasoljuk: első héten naponta egy pohár desztillált vízzel, második héten már kettővel egészíthetjük ki vízfogyasztásunkat. A kúra végeztével napi fogyasztásunk 50%-át teszi majd ki a desztillált víz, így tisztítva meg véglegesen ereinket és testünket.