Gabonaőrlemény általános termékleírás


A több mint 20 éves múltra visszatekintő Egészség és Szépség Gabonaőrlemény 100%-osan magyar találmány: ma is magyar tulajdonban van, Magyarországon termett gabonákból Magyarországon készül!

Egy ízig-vérig magyar termék!
Az Egészség és Szépség Gabonaőrlemény teljes mértékben megfelel az étrendi piramis-elvnek, valamint a vegetáriánus, a vegán és a makrobiotikus táplálkozás által gabonafélékre előírt követelményeknek. Normál változata 5 fajta gabonából(hántolt árpa, búza, rizs, kukorica, búzakorpa), a Kímélő típus 3 összetevőből (hántolt árpa, búza, rizs) áll.

A Gabonaőrlemény rosttartalma több mint 18%. Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot: nincs benne só, cukor, tartósítószer és semmilyen E jelzésű adalékanyag! Az általunk készített Gabonaőrlemény kizárólag természetes összetevőkből áll. Mivel saját üzemükben állítjuk elő és csomagoljuk a terméket, ezért semmilyen idegen anyagot, sem mogyorót, sem szóját nem tartalmaz!

 

Az eljárás során a csirátlanítás (pasztörizálás, magas hőfokon tartó kezelés) következtében az összes baktériumtól mentesítjük az értékes gabonaszemeket. Ennek következményképpen hosszú ideig, tartósítószerek nélkül is megőrzik a benne lévő értékes anyagokat, vitaminokat és persze a minőségüket is!