Gabonaőrlemény Kímélő


slide_01

Az Egészség és Szépség Gabonaőrlemény Kímélő változata 3 fajta gabona felhasználásával készül: hántolt árpa, búza és rizs. Alacsony rosttartalma miatt ételérzékenységgel vagy például epe problémákkal küzdő vásárlóinknak is szívesen ajánljuk.

Termékleírás

– Segíti a szervezet regenerálódását és fokozza annak ellenálló képességét.

– Természetesen szabályozza az emésztést.Prima Gabonaőrlemény Kímélő

– Javítja a közérzetet.

– Az emberi szépséget kedvezően befolyásolja az előző hatások együttes és külön-külön megvalósulásának eredményeként. A termék fogyasztása kiemelkedően jó hatással van a bőr, a haj és a köröm állapotára.

Az őrlemény egészségmegőrző és regenerálódást segítő hatását azáltal fejti ki, hogy egyrészt tartalmazza a gabona magvakban lévő táplálkozástani szempontból rendkívül értékes anyagokat: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és ballasztanyagok, enzimek, stb. másrészt megtalálható benne az intenzív regeneráló, a sejtújjáépítést elősegítő új hatóanyag, melyet a gyártási eljárásban alkalmazott új találmány megvalósulása hoz létre.

Az őrlemény egy évig tartó hivatalos orvosi intézeti tesztelés és hatásvizsgálata alapján megállapítottak szerint az egészségmegőrző és a szervezet regenerálódását elősegítő hatása az egész szervezetre kiterjed, nagyon hatékony és gyorsan érezhető.

Termékünk csomagolása hamarosan megújul. Ha szeretné látni milyen új kinézetet kell keresnie ezentúl a boltok polcain, akkor látogasson vissza a weboldalra később vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Elkészítés

Normál elkészítés: Az őrleményt naponta kétszer a reggeli és a vacsora, esetenként az ebéd részeként kívánatos fogyasztani. Az őrlemény anyagát a táblázat szerinti mennyiségben, annyi tehén-, szója-, rizs-, zabtejjel vagy vizes tejjel, (vagy vízzel), folytonos keverés közben 3-5 percig kis lángon, alig bugyogva forraljuk, hogy tejfölsűrűségű főzetet kapjunk. Ételmeleg vagy hideg állapotban, tetszés szerint ízesítve édesítőszerrel, mézzel, kakaóval, friss vagy befőtt gyümölcsökkel, olajos magvakkal fogyasztjuk. Lehet sovány túrót, kefirt, joghurtot, sajtot reszelve hozzáadni. Az őrlemény fogyasztása utána igyunk meg egy nagy pohár vizet fél órán belül. Előnyös az őrleményt főzés előtt kb. 2-8 órával beáztatni (hűtőszekrénybe téve) a fenti folyadékban és azzal együtt felforralni, mert így könnyebb és gyorsabb elkészíteni.

Gyors elkészítés: Akiknek a mai rohanó világban nincs idejük főzőcskézni, azoknak a következő módszert tudjuk ajánlani. Az őrlemény anyagát a táblázat szerinti mennyiségben, a kiválasztott folyadékkal turmixgépben vagy botmixerrel kell összeturmixolni, amíg egy krémes, habos állagú, iható folyadékot nem kapunk. Ez kb. 1- 2 percet vesz csupán igénybe.

Összetevők

A 3 fajta gabonából (hántolt árpa, búza, rizs) készülő Őrlemény nem tartalmaz hozzáadott cukrot (csak természetes cukrokat) és sót. Emellett ugyancsak nem tartalmaz tejet és tejcukrot, így teljes mértékben laktózmentes. Tartósítószer, mesterséges színező és aroma nélkül kerül a polcokra!

TÁPÉRTÉK (tápérték 100g-ban)

Energia 1493 kJ, 357 kcal

Fehérje 9,1 g

Szénhidrátok 67,6 g amelyből cukrok 2,4 g

Zsír 1,1 g, amelyből telített zsírsav 0,2 g

Élelmi rost 10,2 g

Nátrium 0,03 g

VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

B1 (tiamin) 0,21 mg

Vas 3,4 mg