Gabonaőrlemény Normál


slide_01

Az Egészség és Szépség Gabonaőrlemény szabadalmaztatott magyar találmány, amely minden vegyszertől mentes eljárással kezelt gabona magvaknak célszerűen kiválasztott, biológiailag aktív részeiből áll, melynek rendszeresen fogyasztása hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Termékleírás

Az Egészség és Szépség Gabonaőrlemény élelmi rost-tartalma nagyon magas: 18,2 % (hemicellulóz: 10,30 %, cellulóz: 3,3%, lignit 0,50% stb)Prima Gabonaőrlemény Normál

– Segíti a szervezet regenerálódását és fokozza annak ellenálló képességét.

– Természetesen szabályozza az emésztést.

– Javítja a közérzetet.

– Az emberi szépséget kedvezően befolyásolja az előző hatások együttes és külön-külön megvalósulásának eredményeként. A termék fogyasztása kiemelkedően jó hatással van a bőr, a haj és a köröm állapotára.

Az őrlemény egészségmegőrző és regenerálódást segítő hatását azáltal fejti ki, hogy egyrészt tartalmazza a gabona magvakban lévő táplálkozástani szempontból rendkívül értékes anyagokat: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és ballasztanyagok, enzimek, stb. másrészt megtalálható benne az intenzív regeneráló, a sejtújjáépítést elősegítő új hatóanyag, melyet a gyártási eljárásban alkalmazott új találmány megvalósulása hoz létre.

Az őrlemény egy évig tartó hivatalos orvosi intézeti tesztelés és hatásvizsgálata alapján megállapítottak szerint az egészségmegőrző és a szervezet regenerálódását elősegítő hatása az egész szervezetre kiterjed, nagyon hatékony és gyorsan érezhető.

Használata

Az Őrleményt naponta egyszer vagy jobb esetben kétszer, reggeli és vacsora részeként ajánlott fogyasztani. A gabonaőrlemény, jótékony hatását leginkább a napi rendszeres fogyasztás mellett fejti ki. Ha csak eseti jelleggel fogyasztjuk az őrleményt akkor hatása kevésbé érezhető. A magas rosttartalomhoz érdemes pár nap alatt hozzászoktatnunk szervezetünket, ezért a javasolt adagolása az első nap 1, második nap 2, a harmadik naptól pedig 3 púpozott teáskanál gabonaőrlemény. A 3. naptól kezdve pedig szokásos adagja 3-3,5 púpozott teáskanál őrlemény.

Elkészítési javaslatok

A gabonaőrlemény rendkívül sokoldalú termék, amelyet különböző módokon is fogyaszthatunk. Az egyik legegyszerűbb módja ha belekeverhetjük 3dl folyadékba, jól elkeverjük és megisszuk. Ilyen lehet pl. ha gyümölcslébe, tejbe vagy a fogyokúra ideje alatt, a fogyokúrát elősegítendő, vízbe keverve fogyasztjuk. A gabonaőrlemény alacsony kalória tartalma, és az emésztést szabályzó tulajdonsága miatt remek kiegészítője a diétának. Vízzel keverve 1 adag gabonaőrlemény kevesebb mint 100 Kcal.

A gabonaőrleményből zabkása szerű reggelit is készíthetünk. Folytonos kevergetés mellett 3-5 percig kis lángon forraljuk, hogy tejföl sűrűségű főzetet kapjunk.

Tejbe, kefirbe, joghurtba, gyümölcslébe keverve forralás nélkül is fogyasztható. Gyors elkészítéssel az őrleményt tejjel vagy vízzel botturmix segítségével habosra keverjük és hidegen fogyasztjuk. Mézzel, édesítővel, gyümölcsökkel és kakaóval is ízesíthető! Fogyókúrázóknak, vízzel keverve egy adag (21 gramm) Gabonaőrlemény összesen kevesebb mint 100 Kcal. Napi 2 étkezés helyettesítésével már garantált a fogyás! Mindezeken kívül ételekbe belekeverve, liszt mennyiség kiegészítésére vagy annak pótlására, főzelékekben is kiválóan alkalmazható.

Összetevők

Az Egészség és Szépség Gabonaőrlemény élelmi rost-tartalma nagyon magas, 18,2%! Az 5 fajta gabonából (hántolt árpa, búza, kukorica, rizs, búzakorpa) készülő Őrlemény nem tartalmaz hozzáadott cukrot (csak természetes cukrokat) és sót. Emellett ugyancsak nem tartalmaz tejet és tejcukrot, így teljes mértékben laktózmentes. Tartósítószer, mesterséges színező és aroma nélkül kerül a polcokra!

 

TÁPÉRTÉK

Energia 1493 Kj 357 kcal

Fehérje 9,1 g

Szénhidrátok 67,6 g ebből cukrok 2,4 g

Zsír 1,1 g ebből telített zsírsav 0,2 g

Élelmi rost (Fibertec) 10,2 g

Nátrium 0,03 g

 

VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

E (tokoferol) 4,2 mg

B1 (tiamin) 0,4 mg

Niacin 4,5 mg

B6 (piridoxin) 1,5 mg

Pantoténsav 1,1 mg

Foszfor 260 mg

Vas 2,7 mg