Hajpakolások olcsón

Jön a hétvége, így egy picit több időnk jut magunkkal foglalkozni! Aki még nem próbálta ki, annak íme néhány szuper hajpakolásos recept, amiket nagyon könnyű elkészíteni és az eredmény rögtön látható lesz!

Mézes hajpakolás
Nagyon egyszerű megoldás, hiszen csak egy kevés mézre lesz szükségünk. Hajmosást követően kenjünk be a hajunkat mézzel, majd takarjuk le fóliával és hagyjuk hatni 15 percig a masszát. Ezt követően jó alaposan öblítsük le, hogy utána ne ragadjon a hajunk. Az öblítést sörrel is elvégezhetjük, az még jobban táplálja hajunkat.

Élesztő- és kamillapakolás
Ez a pakolás kifejezetten hatékony a könnyen zsírosodó hajra. Keverjünk össze 1 dkg élesztőt 1 evőkanál frissen főzött, langyos kamillateával. Verjünk fel 2 tojást és ehhez a habhoz adjuk hozzá az előbb kapott pépet. Miután elkevertünk, vigyük fel a hajunkra ezt a masszát és masszírozzuk bele. 20 perc múlva öblítsük le jó alaposan langyos vízzel a pakolást.

Sörrel a töredezett haj ellen
Ez a pakolás a gyenge és a töredezett haj kezelésére a legjobb. Keverjünk össze 2 deci sört 1 tojássárgájával, majd ezt a masszát masszírozzuk bele a hajunkba. Hagyjuk hatni 5 percig, utána öblítsük le. A sör és a tojás tápláló hatásának köszönhetően a haj sokkal fényesebb és erősebb lesz, nem beszélve arról, hogy a korpa ellen is kiváló gyógyír.
(forrás: femcafe.hu)404