Sárgaborsóliszt


slide_03

Az aprócska sárgaborsót sokan ok nélkül mellőzik étrendjükből vagy nem is ismerik igazán. Pedig a sárgaborsóliszt jótékony hatása vitathatatlan: rost és fehérjetartalma igen magas, B-vitaminokban gazdag, fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet és a magas vérnyomást is, a belőle nyert fehérje segíthet megelőzni az idült vesebetegséget!

Termékleírás

A gluténmentes sárgaborsóliszt felezett sárgaborsóból előállított lisztféle, melyet leginkább lisztérzékenyek számára ajánlunk, de tökéletes kiegészítője háztartásunknak akkor is, ha egy kis változatosságra és egészségre vágyunk!liszt

Íze pikáns és intenzív, főzési ideje a feles sárgaborsóból készült ételekhez képest ötödére is csökkenhet, ezért a főzés nem károsítja a sárgaborsóban lévő értékes tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat sem.

A sárgaborsó kalóriatartalma viszonylag magas, ám szinte teljesen zsírmentes. Az eljárás során a hántolt és tisztított termést megszabadítjuk külső halvány héjától is, majd ennek következtében az természetesen módon két lencse formájú részre esik szét. Az így nyert tiszta, hántolt, szárított és felezett magocskákat őröljük meg, így kapjuk meg a teljesen gluténmentes sárgaborsólisztet!

Termékünk csomagolása hamarosan megújul. Ha szeretné látni, milyen új kinézetet kell keresnie ezentúl a boltok polcain, akkor látogasson vissza a weboldalra később vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Elkészítés

A válogatott feles sárgaborsóból előállított, folyamatosan ellenőrzött, garantált minőségű sárgaborsóliszt alkalmazása a korszerű táplálkozást segíti. A feles sárgaborsóból készült ételek átlagos főzési ideje 30-35 perc. Ugyanazon ételnek, ha sárgaborsóliszttel készítjük el, a főzési ideje 5-7 perc. Ezért alig éri a főzésből adódó károsodás a sárgaborsóban lévő rendkívül értékes tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, ha az ételhez ezt használjuk.

Felhasználásához recepteket és tippeket a Receptek menüpont alatt talál!