Süssünk gluténmentes kenyeret!

Ha már régóta kacérkodsz a házi kenyérsütés gondolatával, itt a jó alkalom, hogy végre kipróbáld magad! A neten számtalan jobbnál-jobb recept kering, mi most egy gluténmentes finomságot ajánlunk nektek.

 

Gluténmentes kenyér

Hozzávalók:
– 10 evőkanál rizsliszt
– 2 evőkanál olivaolaj
– 2 evőkanál kukoricaliszt
– 1 evőkanál burgonya keményítő
– 1 csomag gluténmentes sütőpor
– 3 evőkanál sárgaborsóliszt
– 3,5-4 dl víz
– kevés só

Bármilyen formába tehetjük, akár őzgerincbe is. 180 fokos sütőben 45-50 percen keresztül sütjük. Néhány napig friss marad, pirítósnak is kiváló.

Köménymaggal, vagy más magokkal is lehet ízesíteni.

Sok sikert!

(forrás: blog.xfree.hu)

 

Gluténmentes sárgaborsólisztünkről itt olvashatsz bővebben: http://www.primaegeszseg.hu/sargaborsoliszt/



404